Lasten Lähetystö
≡ Menu

Tänään leirillä oli tanssia ja kaikenlaisia pelejä. Täällä on ihanaa viettää kesää. Kaverit on ihan parhaita. Tykkään raamattutunneista, koska Jeesuksen kanssa on hyvä elää. Kirjoitimme paperille pahoja tekoja, ja paperit ripustettiin ristille. Sitten rukoiltiin, ettei enää tehtäisi pahaa. Tahdon olla kaikille hyvä. Karpaateilla on kaunista ja vihreää. / Albina, 8 v.         [...]

Käytiin retkellä Tustanin kaupungissa, jossa oli tosi korkeita kallioita. Kiipeäminen tunti aika pelottavalta, mutta näköalat olivat upeita. Syötiin ihanat eväät ja leikittiin siellä huipulla. Minulle tulee ikävä leirin ohjaajia ja uusia kavereita. Leirillä on ihan mahtavaa. / Nastja, 10 v.          

Terkkuja kaikille Karpaateilta! Voisin kertoa kesäleiristä vaikka miten pitkään. Aika lentää mukavissa merkeissä. Urheilua, esiintymisiä lavalla, joukkuekilpailuja. Olen saanut uusia ystäviä. Karpaattien leiri on ihana, muistan tämän ajan aina. Kotona kerron kaikesta ystävilleni. Mukavaa viikonloppua! / Julia, 14 v.          

Tahtoisin ottaa mukaan kotiin koko leirin ja kaikki kaverit ja ohjaajat. Kun käytiin vuorella ja putouksella, huudeltiin ”Ohoi! Ehei!”, ettei hukattaisi toisiamme. Tämä on maailman paras leiri, sen voin sanoa. On ihanaa olla täällä kavereiden kanssa. / Kristina, 9 v.      

Voi veljet! Tehtiin matka Palanokin linnaan Mukatsevoon. Se on mahtava vanha linna. Leirillä menee hyvin, ja aika kuluu nopeasti kaverien kanssa. Joka päivä on paljon pelejä ja muuta kivaa. Kiitos, että pääsin mukaan. / Roma, 10 v.          

Kotona on tylsää, kun ei ole kavereita, mutta leirillä on mahtavaa. Opettelin jousiammuntaa ja olen oppinut monta hienoa laulua Jumalasta. Askartelin äidille paperikukkasia. Ohjaajat ovat mukavia ja reiluja. Ruokaa on viisi kertaa päivässä, ja lisää saa ottaa niin paljon kuin jaksaa. Karpaateilla on nastaa. / Kirill, 9 v      

Tahtoisin olla täällä leirillä pitkään. Täällä on kivaa ja mielenkiintoista ohjelmaa ja hyvää ruokaa. Kaikkia saa halata. Harmi vain, että sade on tulossa. Mutta silti en haluaisi lähteä pois. Olen saanut uusia kavereita ja nähnyt uusia asioita: vuoria ja vesiputouksia. / Ruslana, 9 v.