Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kyllä, joulusta tuli todella hyvä monille köyhille lapsiperheille alueellamme Ukrainassa. Sen teitte mahdolliseksi kaikki te, jotka lahjoititte rahaa joulukeräykseen. Sen ansiosta köyhät lapsiperheet saivat kattaa joulun ruokapöydän.
/ Boas Adolphi

Ukrainassa joulua juhlittiin kahteen kertaan: 24. joulukuuta gregoriaanisen kalenterin mukaan ja 7. tammikuuta juliaanisen kalenterin mukaan. Keräys on nyt päättynyt, ja kiitämme kaikkia osallistujia.
”Liikutuin syvästi, kun käsittelin kuvia ja käänsin perheiden kiitoksia. Näin muovikasseittain perusruokaa: öljyä, ryynejä, jauhoja, kalaa, kananmunia ja hiukan makkaraa olivie-salaattia varten. Sinä tarjosit perheille juhlan. Kiitos!”
/ Mirjam Adolphi

Kotisivultamme näet kuvia ja kiitoksia klikkaamalla kategoriaa Juhlakeräys https://lastenlahetysto.org/category/ajankohtaisia-kerayksia/juhlakerays/

Kiitos avustasi
Kiitän koko sydämestäni, että autoit perhettäni. Kiitos uudenvuoden ja joulun ruuasta. Tarvitsimme kipeästi apua, ja nyt olemme iloisia siitä, että saimme ruokaa juhlapyhiksi.
/ Äiti Natalia

Kuva: Katerina Voloshin

Suurkiitos ruuasta ja kaikesta avusta, jota minä ja lapseni olemme saaneet vaikeana aikana. Te olette ystävällisiä ja hyviä ihmisiä. Toivon, että menestytte kaikessa mitä teette. Toivotan myös hyvää uutta vuotta. Olen teille kiitollinen kaikesta.
/ Äiti Nastja

Kuva: Katerina Voloshin

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *