JOULUILOA

Jaa eteenpäin

Tahdotko jakaa jouluiloa?

Ostamme puutteessa eläville lapsiperheille ruokapaketteja ja lapsille kuusen alle pienen paketin 

Lasten lähetystö ry:n tili:
FI97 3131 1001 4958 49
Viitenumero, ajankohtainen keräys: 20132

Rahankeräyslupa: RA/2017/789 myöntäjä Poliisihallitus voimassa 31.12.2018 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

_____________________________________

Barnens Ambassad, Tilitiedot Ruotsissa

Plusgiro: 415398-7

Bankgiro: 483-9478

Swisha till : 123-113 7876

Tahdotko jakaa jouluiloa?

Kaikki lapset odottavat uuttavuotta ja joulua.
Ukrainassa vietetään tänä vuonna ensi kertaa joulua 25. joulukuuta, mutta myös vanhaan tapaan 7.-8. tammikuuta. Perinteisesti toivotetaan hyvää uutta vuotta ja iloista Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa – tässä järjestyksessä.

Kuusi tuodaan kotiin uudeksivuodeksi. Pöytään katetaan olivie-salaattia, kanaa, mandariineja ja muita herkkuja. Pakkasukko tuo lapsille lahjoja tai on jo käynyt salaa tuomassa lahjat kuusen alle. – Näin asioiden siis pitäisi olla, mutta useimmille Lasten lähetystön avun piirissä oleville lapsiperheille se ei ole mahdollista. Rahat eivät riitä edes arkiseen elämään.

Haluatko olla mukana tekemässä
joulun iloiseksi juhlaksi? 

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “JOULUILOA”

  1. […] Talvi on lähellä. Ulkona on joka päivä kylmempää. Meidän perheessä on äiti ja kaksi poikaa. Äidillä on aina huoli siitä, ettei hän pysty ostamaan meille talvitakkia ja saappaita. Olen tosi kiitollinen, jos voitte auttaa meitä hankkimaan ne. / Vladik, 14 v. https://lastenlahetysto.org/ajankohtaisia-kerayksia/ […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *