Iloinen leiriaika kului nopeasti. Lapset ovat palanneet kotiin, ja nyt heillä on jo ikävä leirin ohjaajia ja uusia kavereitaan.
Suurkiitokset Nordisk Östmissionille lasten kesäleiristä. Kaikki ovat tyytyväisiä ja onnellisia ❤️

Tänään oli kisat rannalla. Se oli tosi hauskaa. Uimaan ei menty, kun oli niin kylmää. Meitä on kaksi joukkuetta, ja leirin lopussa selviää, kumpi voitti.
/Sveta, 14 v.

Lomalla on kivaa olla kaverien kanssa leirillä. Tulisi vain jo lämmintä, että päästäisiin uimaan. Nyt vain kävellään rannalla ihailemassa kaunista maisemaa.
/ Ljuda, 12 v.

Aika leirillä sujuu superhienosti 😃
On hienoa taas tavata ohjaajia ja kavereita. Odotin tätä leiriä koko vuoden. Ainoa miinus on kylmä sää, jonka takia emme pääse uimaan. Mutta kivaa täällä on silti. Pelaan tennistä joka päivä.
Kiitos leiristä. Terveisiä meiltä kaikilta ja hyvää viikonloppua!
/ Kirill, 14 v.

Tänään oli upea päivä!
Käytiin eläintarhassa. Saatiin syöttää eläimiä ja ajella hevoskärryillä. Koko päivä oli aurinkoinen ja mielenkiintoinen. Leiri on tosi hieno juttu. Olen saanut uusia ystäviä, ja heidän kanssaan on kivaa.
/ Valja, 11 v.

Olen ekaa kertaa kesäleirillä. Täällä on kivaa ja paljon uusia kavereita. Yhdessä pelataan, lauletaan, piirretään ja luetaan Raamattua. Leirillä on oma teatteri, ja ohjaajat esittävät näytelmiä Raamatun kertomuksista. Kaikkein kivointa on hyppiä trampoliinilla. Leiri on hyvä juttu!
/ Misha, 8 v.

Olen siskoni kanssa leirillä. Meillä on urheilua ja muita harrastuksia. Ruokaa on paljon, ja trampoliinilla saa hyppiä. Täällä on ihanaa. Sää hymyilee taas, ja päästiin uimaan. Kiitos leiristä!
/Nadja, 13 v.

Koko kesän huippujuttu on tämä leiri. 😊
Aika kuluu tosi nopeasti. Olen tavannut kavereita ja ohjaajia.
Joka päivä tapahtuu jotain uutta. Meillä oli kykyjen kilpailut, laulettiin ja tanssittiin. Ja täällä on monenlaisia pelejä. Tänne tulee ikävä. 
/Vladik, 12 v.

Tämä on tosi lomaa
Tänään oli lämmintä ja mentiin uimaan. Minulla on leirillä niin kivaa, että en haluaisi lähteä kotiin ollenkaan. Täällä saa leikkiä kaverien kanssa. 
Leiriterveiset minulta! 
/Zenja, 7 v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *