Lämpimämpi talvi keräys on alkanut, ja Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi.

Auta Ukrainan lapsia osallistumalla ‘Lämmin Talvi’ -keräykseen, joka on nyt alkanut. Tällä hetkellä tilanne Ukrainassa on erittäin vaikea. Miehet ovat rintamalla, kun taas naiset ja lapset ovat jääneet kotiin, elleivät he tarvitse paeta. He kamppailevat parhaansa mukaan ylläpitääkseen arkea sotaolosuhteissa, mikä on erittäin haastavaa

Ukrainan lapset tarvitsevat apua. Hyvä uutinen on, että voit auttaa

Juuri nyt, käynnissä olevan sodan aikana – Venäjän hyökkäys Ukrainaan, monet lapset on pakotettu jättämään kotinsa. Useimmat perheet ovat vailla varoja jopa kaikkein perustarpeisiin.

Osallistumalla ‘Lämmin Talvi’ -keräykseen, voit auttaa hankkimaan lämpimiä vaatteita, kenkiä tai polttopuita talon lämmittämiseen lapsille. Monien perheiden tilanne on katastrofaalinen sodan vuoksi. Tilanne on vielä vaikeampi niille, jotka ovat joutuneet pakenemaan kotoaan.

Klikkaamalla linkkiä pääset keräyssivulle. Klikkaa tästä

Kuulemme monia tarinoita, jotka koskettavat sydämiämme. Tässä on yksi niistä

Perheemme joutui pakenemaan sodan jaloista Tsernihivin alueelle.

Maaliskuussa venäläiset sotilaat tulivat kyläämme ja alkoivat ampua ja ryöstellä koteja. Olimme kotona, kun he tunkeutuivat taloomme. Ensin he veivät kaiken kellarista: perunat, porkkanat, punajuuret, kaalit ja kaikki säilykkeet. Sitten he tulivat sisään ja ottivat lämpimät vaatteemme, jääkaapin, pesukoneen, television ja puhelimet.

Seuraavana päivänä ilmestyi toinen joukko, joka tappoi kaikki kanat ja rikkoi lähtiessään ikkunan. Kolmantena päivänä tuli taas uusia vihollissotilaita. He tappoivat sikamme, pahoinpitelivät mieheni ja uhkasivat ampua meidät, jos yrittäisimme tulla ulos talosta. Selvisimme ruualla, jota olimme piilottaneet. Nukuimme kaikki yhdessä pienessä huoneessa, samassa sängyssä, vaatteet päällä. Mieheni hiipi yöllä hakemaan olkia, joilla pysyimme lämpimänä.

Kun sotilaat taas tulivat, olimme varmoja, että he tappaisivat meidät. He komensivat meidät ulos. Tarvitsivat talomme asunnoksi itselleen. Otimme lapset ja lähdimme juoksemaan minkä jaloista pääsimme. He uhkailivat meitä aseilla ja pakottivat pois kylästä. He käskivät meidän juosta metsää kohti ja ampuivat ilmaan.

Juoksimme metsään lapset sylissä. Lapset itkivät. Vaelsimme peltojen poikki ja metsän halki mieheni isän kodin suuntaan. Matkalla saimme jostakin kylästä vettä ja ruokaa, mutta kyläläiset käskivät meidän jatkaa matkaa, sillä vihollisia oli sielläkin. Jatkoimme koko 40 kilometrin matkan jalkaisin. Vihdoin tulimme mieheni isän luo väsyneinä ja nälkäisinä. Halusimme vain syödä ja nukkua.

Nyt asumme pikku kylässä Tsernihivin alueella. Eräs ystävällinen sielu antoi meille vanhan talon. Täällä on rauhallista ja hiljaista. Tämä on vain yhden perheen tarina. Monet tarvitsevat apua kotinsa lämmittämiseen talven tullen.

Näin voit auttaa

Voit varmasti nähdä, kuinka tärkeää on auttaa nyt. Emme voi odottaa. Meidän on tehtävä jotain ennen kylmyyttä. Tällä hetkellä perheet tarvitsevat apua lämmittämään talojaan. Polttopuut ja vaatteet ovat heidän suurimmat tarpeensa.

  • Rekkalastillinen polttopuita maksaa 9200 UAH = noin 3000 Kr.
  • Vaatteet ja kengät noin 1500-2000kr. – yhdelle lapselle.

Jokainen lahjoitus, suuri tai pieni, auttaa meitä tehtävässämme tehdä tästä talvesta lämpimämpi niille, jotka todella tarvitsevat sitä.

Kaikki apu on tervetullutta

FI97  3131 1001 4958 49

Viitenumero 20132 Ajankohtainen keräys

Mobile pay: 60245

Rahankeräyslupa Suomessa lukuunottamatta Ahvenanmaata: RA/2020/1055

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille: in**@la*************.org

Barnens Ambassad, Tilitiedot Ruotsissa

Plusgiro: 415398-7

Bankgiro: 483-9478

Swish: 123-113 7876