Lasten Lähetystö header image

Kolme sanaa sinulle

– Posted in: Lasten Lähetystö
Jaa eteenpäin

Kunpa asiat ratkeaisivatkin kolmella sanalla! Maailmankirjat tuntuvat nyt olevan kerrassaan sekaisin, samoin me, jotka yritämme niitä lukea. Avun tarvitsijoita tulvii lähellä ja kaukana ja auttamisen verkostot näyttävät kovin sekavilta. Pieni ihminen tahtoo auttaa. Iso byrokratia tekee auttamisesta usein vaikeaa.

Nykyisin oikein trendikäs viisaus on, että ihmisiä pitäisi auttaa siellä missä he ovat. Estettäisiin ne olosuhteet, joita on pakko lähteä pakoon vieraisiin maihin ja oloihin. Autettaisiin perheitä huolehtimaan lapsistaan ja pysymään omassa kodissaan.
Lasten lähetystö on siis alusta asti ollut trendikäs! Se tukee ukrainalaisia perheitä niin, ettei niiden lapsia tarvitse sijoittaa lastenkohteihin tai lähettää adoptoitaviksi. Ukrainan tilanne on vaikea: maan itäosien ahdinko pitkittyy, ja monet ovat menettäneet kotinsa ja omaisiaan.

Vastaamalla perheiden konkreettisiin tarpeisiin Lasten lähetystö auttaa lapsia selviytymään eteenpäin, omalla pohjallaan. Ja kun lapsi pääsee eteenpäin turvallisessa ympäristössä, hänellä on tulevaisuus.

Kolme sanaa sinulle: Auta lasta Ukrainassa.

Teksti: Oili Räsänen
Kuva: Hannu Räsänen

Hannu ja Oili Räsänen ovat pitäneet kuvaesityksiä Suomessa.
Seuraava esitys on sunnuntaina 15.11. klo 11 alkavan messun jälkeen Paulus-seurakunnassa, Väinöläntie 21, Kouvola.

0 comments… add one

Related Posts

0 comments… add one

Leave a Comment