Kohta päästään kesäleirille

kalendern

3.07.2015

“Mahtavaa! Nyt on enää kolme yötä ennekun meen Karpaateille. Oon kuullu paljon Karpaateista, mutta en oo koskaan käynyt siellä. Aika vaan menee niin kurjan hitaasti. Joka päivä laitan ristin kalenteriin. Kohta mun unelma toteutuu ja pääsen kesäleirille. Kiitos, mä oon ilonen. ”

/ Vladik 9v

Juna- asemalla

trainstation

6.07. 2015

Huomio, huomio, ystävät ja terveiset asemalta. Niin paljon tunteita ja iloa. Vihdoin tuli SE Päivä ja nyt matkustamme Karpaateille, kertoo lapset.

Juna liikahti ja nyt kaikki mielenkiintoinen on edessäpäin. Odotamme uutisia lapsilta ja toivomme heille onnellista matkaa.

/ Sveta O.

 

Jokaiselle on oma sänky

summercamp_room

7.07.2015

Hurraa nyt saadaan olla yhdessä!!! Junamatkan jälkeen, oltiin hyvällä mielellä vaikka oltiinkin väsyneitä. Raahattiin matkatavarat leiripaikalle, ja jokainen juoksi katsomaan huonettaan.

“Oho, täällä on meille jokaiselle oma sänkyi”, huudahti 10 kymmenvuotias Sveta täynnä ihmetystä ja ihastusta.

Ruokaa- saadaan syödä niin paljon kuin halutaan

mat

8.07.2015

“Tykkään siitä, miten täällä kesäleirillä saa ruokaa. Kaikki on hyvää, ja me saadaan ottaa lisää niin monta kertaa kuin halutaan. Tänään söin kaksi annosta ja luulin että halkean. Ruoka oli tosi hyvää.
Täällä on kivaa, ja koko ajan tehdään jotain uutta. Täällä on paljon uusia kavereitakin. Oli hienoa, että pääsin tänne Karpaateille kesäleirille. Iso kiitos!”

/Anja, 11 v.

 

Vuorille – vain eteenpäin ja yhdessä

upp_till_bergen

bergen_upp

9.07.2015

Ei yhtäkään askelta taaksepäin, ei yhtäkään askelta paikallaan, ainoastaan eteenpäin ja yhdessä. Tässä oli meidän tämänpäiväinen iskulause, kun nousimme vuorille.

Lapset silmäilivät ihastuneina maisemia. “Voi että, mahtavaa,” kuultiin koko ajan kommentteja.

Vielä kerran suuri kiitos kaikille jotka ovaantaneet tämän mahdollisuuden lapsille. Tällaiset hetket antavat heille onnellisia muistoja lapsuudesta, jotka he muistavat kauan aikaan.

/ Viktor Pavlovitj, Haver, Piski,
Paikallinen Johtaja

 

Leirin päiväjärjestys – vastuullinen tehtävä

uppgiften

 

9.07.2015

“Wau! Sain vastuullisen tehtävän. Piirsin ja kirjoitin päiväjärjestyksen kaikille lapsille. Yritin kovasti. Nyt kaikki tietää päiväjärjestyksen, eikä kukaan myöhästy. Me ollaan täällä kuin iso perhe. Suuret terveiset Karpaateilta.”

/ Sofia 10v

Aamuhetki

morgonstund

10.07. 2015

Hyvää huomenta kaikille. Leirillä mun aamu alkaa hymystä ja aamuvoimistelusta. Tykkään tästä kovasti, haluaisn että myös kotona olisi näin.

Kohta mennään aamiaiselle ja eseeä on kokonaisen päivä seikkailuja. Tää on mun paras loma. Haluan kiittää. Ja nyt juoksen aamiaiselle, toivon teille kaikille hyvää mieltä.

Aljosja, 10-år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *