On kevätkylvön ja eläinten hankinnan aika.

Koronakriisin takia kaikilla ei ole rahaa edes siementen ja kananpoikien hankkimiseen vuoden ruuan turvaamiseksi. Jos kylvöä ei tehdä ja eläimiä hankita nyt, ruokaa ei tule.

Siksi sinua tarvitaan juuri nyt. ”Kevät keräys paketti” sisältää siemeniä, taimia, kananpoikia jne. Yhden perheen paketti maksaa noin 85 euroa.

Voit auttaa lahjoittamalla

10€ – 25€ – 50€ – yhden kriisipaketin -useamman kriisipaketin – tai minkä tahansa sinulle sopivan summan. 

Kevääseen kuuluu kylvö. On aika kylvää ja istuttaa kasvimaat täyteen. Rakkaus maahan ja ahkera työ voi tuottaa perheelle ruokaa koko vuodeksi.


Monilla ukrainalaisperheillä ei ole varaa kasvimaan laittamiseen. Kyntämistä varten on vuokrattava traktori, ja siementen, taimien ja linnunpoikien ostamiseen tarvitaan rahaa.

Muistatko perheen, josta lapset vietiin lastenkotiin? He olivat nälkäisiä, ja koti oli surkeassa kunnossa. Perhe sai apua Lasten lähetystön tukijoilta. Teidän avullanne lapset saivat palata kotiin, jossa he nyt asuvat äitinsä kanssa.
Viime vuonna tämäkin perhe sai siemeniä, taimia ja ankanpoikia Kevätkylvö-keräyksestämme. Äiti sai kylvää ja istuttaa, ja syksyllä hän saattoi kerätä sadon ja varustautua talveen. Lasten ei tarvinnut nähdä nälkää.

Olemme iloisia heidän saamastaan avusta. Toivomme, että voit tänäkin vuonna auttaa heitä kylvämään kasvimaansa, istuttamaan taimia ja hoitamaan linnunpoikia.

Tämä perhe ei ole ainoa avun tarvitsija. Monilla ei ole varaa hankkia siemeniä ja taimia. Etenkin nyt vaikeassa koronatilanteessa monet ovat vailla työpaikkaa. Lapset eivät pääse kouluun eivätkä siis saa kouluruokaa.
Kun autat perheitä maksamaan traktorin vuokran ja ostamaan siemeniä, taimia ja linnunpoikia, autat heitä omavaraisuuteen. Saat nähdä, miten apusi kantaa hedelmää.

Keväällä kylvetään siemenet,
keväällä hankitaan linnut,
keväällä varaudutaan talveen,
kevät on auttamisen aikaa.

Lahjasi tänään ehtii vielä turvaamaan lasten ruuan: siementen, taimien ja kananpoikien hankinnan

Lasten lähetystö ry

  • FI97 3131 1001 4958 49
  • Kirjoita viitenumero 20132
  • Mobile pay : 60245

From Outside of Finland

  • FI97 3131 1001 4958 49
  • BIC- code (Swift) HANDFIHH

Barnens Ambassad, Ruotsissa

  • SWISH 123-113 78 76
  • Bankgiro: 483-9478
  • Plusgiro: 415398-7
[contact-form-7 404 "Not Found"]