Kivaa viikonloppua

Koulureppu-Tempaus

25.08.2020

Nyt alkaa koulurepputempaus! Ilahduta lasta Ukrainassa.


Lapset tarvitsevat taas koulutarvikkeita. Kaikkilla ei ole niiden hankkimiseen mahdolliuutta. Voitko auttaa?

Koululainen tarvitsee
• vihkoja
• kirjoja
• kyniä
• kumeja
• penaalin
• ja tietenkin repun.


Syksykin tulee, ja lapset tarvitsevat vaatteita ja kenkiä.
Koronan tähden koulurepputempaus on toisenlainen tänä vuonna. Ostetaan vain kaikkein välttämättömimmät tarvikkeet. Nekin maksavat 20 euroa eli 600 hryvniaa, joka on perheille suuri summa. Kesän aikana lapset ovat venähtäneet pituutta ja kuluttaneet kenkänsä loppuun. Sen tähden käännymme puoleesi: Apua tarvitaan.
Tässä yksi esimerkki tarvitsevista lapsista:

Perheen äiti kuoli. Isä oli rintamalla Itä-Ukrainassa ja palasi heti kotiin hoitamaan viittä lastansa. Koronan takia töitä ei löydy, ja lapsilla on ikävä äitiä. Isällä on hankalaa, mutta hän yrittää parhaansa mukaan hoitaa, vaatettaa ja ruokkia lapsensa. Heistä kolme käy koulua ja tarvitsee nyt apuasi. Sinun avullasi voimme hankkia tarpeelliset varusteet – ei ainoastaan tämän perheen lapsille, vaan monille muillekin. On paljon vanhempia, jotka eivät pysty hankkimaan lapsilleen kyniä, kumeja, penaalia ja reppua.


Koulu alkaa syyskuun ensimmäisenä joko lähi- tai etäopetuksena. Vaatteita ja tarvikkeita tarvitaan joka tapauksessa. Auta jo tänään. Lahjoita lapselle iloa ensimmäiseen koulupäivään Hädässä pienikin apu tuo kaksinkertaisen ilon: lapselle ja sinulle.

Jatkamme tempausta syksyn aikana mahdollisesti muuttuvan tilanteen mukaan.

Lasten lähetystö ry:n tili:

FI97  3131 1001 4958 49

Kirjoita viitenumero 20158

Mobile pay: 60245

Rahankeräyslupa:RA/2018/1002 myönnetty 30.10.2018, voimassa 1.1.2019-31.12.2020 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

24.082020

Ukrainan itsenäisyyspäivä

Hyvää Itsenäisyyspäivää, Ukraina!

Ukrainan lipun päivä

23.08.2020

Sydämelliset onnittelumme Ukrainan lipun päivänä 23. elokuuta🇺🇦P.S. Kuva on Ukrainan-tiimimme Ruotsin- ja Suomen-matkalta viime syksyltä. Pikku Angelina Ruotsista kantaa ylväästi Ukrainan lippua Helsingissä.

Boas födelsedag

22.08.2020

Paljon onnea Boasille syntymäpäivänä!Toivomme sinulle terveyttä, koko perheellesi hyvinvointia ja Jumalan runsasta siunausta.Rakastamme ja arvostamme sinua ❤️Lasten lähetystön tiimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *