Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Tuntuu hiukan tyhjältä, kun leiri on päättynyt ja lapset, isoset ja tiimi ovat palanneet Ukrainaan. Minä ja perheeni olemme kiitollisia leiristä. Varmasti ukrainalaiset saivat mukaansa sylin täydeltä hienoja muistoja ja kokemuksia.

Perheemme vietti leirillä viisi päivää ja nukkui yöt teltassa! Päivät täyttyivät yhteisestä touhusta. Teltassa nukkuminen aiheutti toki pieniä selkävaivoja, mutta tuntui mukavalta kuunnella sateen ropinaa katolle ja nukahtaa sirkkojen sirinään.

Olimme laatineet yhdeksi leiripäiväksi seitsenottelun. Palkinnot olivat suosittuja – herkkuja! Myös köydenvetokisa sai innostuneen vastaanoton.

‌Kaikki kolme lastamme (8-13 v.) löysivät paikkansa leirillä. Kielitaidon puute aiheutti pulmia, mutta kielimuuri onnistuttiin ylittämään muilla viestimisen tavoilla.

‌Ystävyyssuhteita solmittiin, ja jäähyväiset olivat haikeat. Majoitimme ukrainalaiset vielä kotimatkalla täällä Huskvarnassa. He ehtivät leikkiä puistossa ja syödä pizzaa ennen lyhyitä yöunia. Matka jatkui laivalle aamuyöllä klo 03:45.

‌Meillä on teitä ikävä, kunnes taas nähdään!!

/ Jennifer perheineen

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *