Auta Oreshenkon perheen lapsia jäämään omaan kotiin!

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Nyt on kiire. Oreshenkon perheen kolme lasta on jo viety vastaanottokeskukseen kodin köyhyyden takia. Lastensuojelun ja sosiaalitoimen komissio tulee tarkastuskäynnille huhtikuun 1. päivänä. Jos koti ei silloin ole riittävässä kunnossa, lapset viedään pysyvästi laitokseen.

Vastaanottokeskukseen on jo viety Misha 12-vuotias poika ja Sofia 9v.- ja 6-vuotias Galina. Kotona on vielä Nastja 15-vuotias ja cp-vammainen 6-vuotias tytär (kaksoissisar) Varnava. Nastja jätettiin hoitamaan vammaista pikkusiskoa, jolle on hankalaa löytää laitospaikkaa.

Äiti lähtee aamuviideksi sikatilalle työhön ja saa sieltä sikahuonoa palkkaa. Lapsilisiä perheelle ei makseta, mutta tähän epäkohtaan Lasten lähetystön juristi puuttuu.

Tilanne on toivoton. Äiti on onneton ja ikävöi lapsiaan. Lapset itkevät koti-ikäväänsä.

Viktor ja Katja kävivät juuri tapaamassa yksinhuoltajaäitiä. Oreshenkon perheeltä puuttuu nyt lämmitysuuni, halot, sängyt, petivaatteet, vaatteita ja ruokaa. Olisi kauheaa, jos perhe hajoaisi ja lapset joutuisivat laitokseen lopullisesti – köyhyyden takia. Nämä ovat loppujen lopuksi pieniä asioita meidän yhdessä hankittaviksi.

Nyt apuasi tarvitaan kiireesti. Aikaa on vajaa kuukausi.

Lasten lähetystö ry:n tili: FI97 3131 1001 4958 49

Viitenumero, ajankohtainen keräys: 20132

Rahankeräyslupa: RA/2017/789 myöntäjä Poliisihallitus voimassa 31.12.2018 asti koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *