Haaste otettu vastaan

|
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kunnon unet, ravitseva ruoka, mahdollisimman vähän nettiaikaa, paljon rakkautta ja ymmärtämystä – siinä lapsen mielenterveyden perusta. Tämän opin Jenniferin mielenkiintoisista luennoista. Emme ehkä pysty muuttamaan kaikkea, mutta voimme auttaa ja tukea lasta.
/ Tanja


Hyvä paketti
Kiitos Jenniferille, joka tuli Ruotsista opettamaan meille, miten voimme tunnistaa lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa perheissä. Saimme ajankohtaista ja erittäin hyödyllistä materiaalia. 
/ Katerina


Hyvän suhteen luominen lapsiin vaatii psykologian tuntemusta. Oli hyvä, että Jennifer käsitteli niin tärkeää aihetta kuin lasten mielenterveyden ongelmat. Aihe on meille hyvin kiinnostava.
/ Natalia


Jenniferin ohjeet psyykkisesti oireilevien lasten kanssa toimimisesta ovat erittäin hyödyllisiä. Kiinnostuin erityisesti siitä, miten äitiä voi auttaa luomaan suhde lapseensa uudelleen.
/ Nadia


Lasten ja nuorten mielenterveyttä käsittelevä kurssi otti huomioon kaikkien tiimiläisten tarpeet. Kurssin anti tulee käyttöön arkisessa työssämme.
/ Viktor Pavlovits


Ihanaa, kun luennolla voi juoda teetä ja syödä suklaata. Jenniferiä se ei häirinnyt, ja hän itsekin maisteli suklaata. Kiitos Jennifer, pidit hyvän kurssin. Kurssilla kävi ilmi sekin, että minulla on ADHD-oireita.
Odotamme seuraavia luentoja!
/ Julia

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *