Hauska leiri on ohi!

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Hauska leiri on ohi! Kaksi viikkoa kului kuin siivillä!
Tässä sinulle lasten innostuneita kertomuksia:

”Kaksi viikkoa leirillä oli kuin silmänräpäys! Aika meni nopeasti, viikot kuluivat kuin siivillä. Nyt ollaan jo kotona. Leirillä kaikki oli tosi siistiä. Se oli koko kesän parasta aikaa. Terveiset kaikille ja mahtavat kiitokset!” – Zhenja, 14 v.


“Leirillä oli siistiä!!! Leikittiin, uitiin, syötiin ja pidettiin kivaa. Ja aamuisin oli raamattutunti. Silloin laulettiin ja opeteltiin muistolauseita. Minulla on ikävä ohjaajia ja kavereita. ”

“Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.” Kristina, 11 v. (video)

”Olin ekaa kertaa kesäleirillä. Veli on päässyt sinne aikaisemminkin, mutta minä en. Siellä oli kivaa. Sain monta uutta ystävää. Tahtoisin kamalasti päästä takaisin leirille. Tosi kivaa, että olen kasvanut tarpeeksi ja pääsin mukaan leirille.” Veronika, 9 v.


”Leiri oli ihana. Onneksi minäkin pääsin sinne tänä kesänä. Kaikkein parasta oli uida ja leikkiä rannalla. Voitin muut tammipelissä. Päivät kuluivat pian, ja nyt olen jo kotona. En olisi tahtonut lähteä pois kaverien ja ohjaajien luota. Tuli itku.” Maxim, 10 v.

”Leirillä oli kivaa. Tapasin monta vanhaa kaveria. Meillä oli upeat päätösjuhlat, vaikka vähän surulliset. Saatiin istua hienosti katettuun pöytään. Ruokaa oli valtavasti, ja se oli hyvää. Sen jälkeen laulettiin ja kiitettiin Jumalaa. Sitten sanottiin toisillemme hyvästit. Minulle tulee ikävä kavereita.” Ruslana, 11 v.


”Olin ekaa kertaa kristillisellä leirillä. Aluksi minulla oli ikävä kotiin ja mummon luo. Mutta sitten en olisikaan tahtonut lähteä sieltä kotiin. Leirillä oli nii-in kivaa. Uitiin, leikittiin, pelattiin ja oltiin vain. Ja yhtäkkiä tuli viimeinen leiripäivä, päättäjäisjuhlat ja lahjat!” Vika, 10 v.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *