Karanteenissa

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Hei kaikki, ja nyt puhutaan karanteenista. Huomasitko, että tukkani on leikattu? Ehkä kysyt, miten se on mahdollista kun kaikki liikkeet on pantu kiinni. No, se on pikku salaisuus.


Jos sinulla on rahaa, mene kauppaan ja osta kaikki, mitä näet. Karanteeni on niin tylsää. Minulla on kaksi veljeä ja sisko, ja sillä porukalla on jo puhuttu kaikki, mitä voi puhua. Nyt ei ole enää mitään puhuttavaa.


Haloo… missä kaikki ihmiset on???
Ja… pelkkää hiljaisuutta…


Tässä ehdotus minulta sinulle. Jos olet jo tehnyt kaiken, mitä karanteenin aikana voi, ala katsoa jotakin sarjaa. Vaikka olisit jo nähnyt sen, katso se uudestaan.
Nyt tuli kylmä ja päätin lähteä sisään. Nenä punottaa kuin klovnilla. Tämä on nii-in tylsää, että päätin lukea kirjan karanteenissa. Koko perhe sai shokin, koska minähän en muuten ikinä lue kirjoja.
On kivaa, että meillä on oppitunteja internetissä. Se on mukavaa ja siistiä. Päätin ruveta pitämään päiväkirjaa. Kirjoitan siihen kaiken, mitä päivän aikana pitää tehdä.


Haluaisin tosissaan jo mennä kouluun. Ihan totta, minulla on ikävä koulua. Ja vielä yksi salaisuus: aloin katsoa piirrettyä nimeltä Fixies.
Muistutan vielä: älä katso uutisia, ja pysy positiivisena.


Hei ja kiitos seurasta, kanssasi oli Zhenja

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *