Kevätkylvön aika

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Sota on muuttanut avustustyötämme. Nyt olemme aloittaneet kevätkylvöprojektin Ukrainassa. Perheet, joita olemme auttaneet, tarvitsevat vielä enemmän apua kuin aiemmin. Myös monet uudet perheet ovat pyytäneet apua. Toiset joutuivat jättämään kotinsa, jotkut tilapäisesti, mutta myös monet jäivät koteihinsa.
Apua tarvitaan juuri nyt. Toivomme vilpittömästi, että ihmiset pystyvät kylvämään ja korjaamaan satonsa.
Nyt se ei ole niin helppoa. Jotta voit viljellä kasvimaalla, täytyy ensin saada lupa kylän hallitukselta. Kasvimaat on tarkistettava miinojen varalta. Ilman lupaa ja tarkastusta ei saa kyntää alueilla, joilla vihollisjoukot ovat olleet.


Kevätkylvöprojekti on aloitettu

Laadimme luettelon apua tarvitsevista perheistä ja löysimme kaupan, jossa voi maksaa kortilla. Kylässämme ja joillakin alueilla ei vieläkään ole internetiä tai matkaviestintää.

Vozniukin perhe kiittää avustanne. Räjähdysten ja laukausten keskellä ei ole helppoa hankkia ruokaa, ja lapset ovat nälissään. Olette kuin Jumalan enkeleitä, kun autatte meitä.
Tästä voisi puhua paljonkin, mutta sanat eivät riitä kertomaan kiitollisuudesta.
Seuratkoon ja siunatkoon Herra teitä aina. Kiitos, että muistatte meitä. Jumalan siunausta!

Vielä kerran tahdon kiittää avustanne. Nyt voimme kylvää kasvimaamme. Ja syksyllä saamme korjata sadon teidän ansiostanne. Saamme ruokaa talveksi. Suurkiitokset Vozniukin perheeltä. (Perheessä on viisi lasta.) ❤️💙💛

Rakkaat ystävät, paljon kiitoksia siitä, että autatte meitä viljelemään kasvimaallamme. Siunatkoon Jumala teitä ja työtänne.

/Nadiya Borisenko

Tuhannet kiitokset siemenistä. On ilo kylvää keväällä ja korjata satoa syksyllä. Koko sydämestämme tahdomme kiittää siitä, että olette kanssamme. ❤️

perhe Taloverov

Kiitos, että saimme siemeniä kasvimaahan. Elämme vaikeita aikoja, mutta apunne perheelleni helpottaa.

En tiedä, miten siitä kertoisin, mutta varmaan tiedätkin ettei monilla täällä ole rahaa leipään. Teette todellakin hyvää työtä. Kiitokset vielä kerran.
Saranchan perhe (kaksi lasta)

Poikani Roma ja minä olemme kiitollisia tuestanne. Se on meille arvokasta ja tärkeää. Pyydämme Herralta teille siunausta ja armoa, kun tänä vaikeana aikana muistatte ja autatte meitä.

Toivomme, että rauha koittaisi pian. Teidän avullanne istutamme puutarhan ja kasvatamme sadon. Jumala meitä suojelkoon.

Äiti Sasha ja poika Roma

Katja kertoo

Muutamat perheet ovat jo saaneet tipuja.
Kiitos ystävät perheiden tukemisesta tänä ahdistavana aikana.
Pian kerromme lisää…

/ Katerina – ohjelmakoordinaattori

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *