Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kiitämme teitä, jotka osallistuitte joulun ja uudenvuoden keräykseen.

Voit edelleenkin osallistua keräykseenlinkki keräykseen


Olemme jatkaneet keräystä  7 tammikuuta asti, koska Ukrainassa on niin suuri tarve tämän pandemian aikana.

Tämä perhe sai joulu ja uudenvuoden ruokaa. Lasten suurin ilo kuitenkin saada ihan ikioma paketti.

Kuvassa Roman ja hänen äitinsä

Kiitos, että ostit meille ruokaa. Apusi tuli meille suureen tarpeeseen, etenkin näin vuodenvaihteen lähestyessä.Tahdomme toivottaa sinulle onnellista uutta vuotta ja hyvää joulua sekä terveyttä ja menestystä haastavassa työssäsi.

Lashkon perhe, äiti, Roman ja Nazar

Oikea joulu

Suurkiitokset siitä, että lahjoitit perheelleni ruokaa jouluksiToivon sinulle hyvää terveyttä, hyvinvointia ja perheonnea.Koko sydämestäni toivotan sinulle hyvää joulua. Saakoon perheesi pelkästään hyviä uutisia, ja varjelkoon Jumala sinua.

Ljuda

Kiitos lahjoista!

Mummo Nadezhda ja lapsenlapsi Aljosha

Ystävät kaukaisessa ja kauniissa maassa, kiitämme sydämellisesti avusta ja tuesta. Tulkoot hyvät tekonne takaisin teille. Varjelkoon ja siunatkoon Jumala teitä, jotka lahjoititte hyvää ruokaa meidän tarpeeseemme.Kiitämme avustanne, joulun ja uudenvuoden lahjoista. Hyvää joulua!/

Mummo Nadeshda ja lapsenlapsi Aljosha

Saimme tänään lahjan

Äiti Oleksandra ja Roma

Roman ja minä, saimme ostaa ruokaa jouluksi ja uudeksivuodeksi. Olemme kiitollisia teille kaikille.

Kun istumme jouluaterialle, kiitän Herraa Jumalaa siitä, mitä hän on lähettänyt pöytäämme. Rukoilemme Herran siunausta kaikille, jotka ovat auttaneet meitä. Antakoon hän teille terveyttä ja hyvää vointia. Kiitos!

Hyvää joulua, terveyttä ja Jumalan siunausta. Aamen.

Äiti Oleksandra ja Roma

Miten suuri ilo on nähdä lasten ilo

23.12.2020

Tiimi lähetti eilen videon ja tämä todella kosketti minua. Kannattaa katsoa tämä lyhyt video loppuun. Lapset odottavat uuden vuoden juhlaa suurella innolla.

Joulu ei ole sama Ukrainassa kuin meillä. 25.12 kuitenkin uusi virallinen joulu ja vapaapäivä Ukrainassa.Meidän tiimi kyseli mikä ihmeen päivä se 24 sitten on? Parhaimmin selitin sen siten että se on samanlaista juhlimista kuin teillä on uudenvuoden aatto.Uusi vuosi on se juhla jota lapset odottavat, kuusipuu ja koti on koristeltu, Pakkasukko tulee lahjojen kanssa. Syödään ja iloitaan. 7-8 tammikuuta on perinteinen joulu Juliaanisen kalenterin mukaan.

Yksi lapsista jo ehti kysäistä: “Miten tää on mahdollista? Onko Jeesus syntynyt kaksi kertaa?”

Meillä on menossa joulu-uusi vuosi erikoislahja. Halutko jakaa juhla-iloasi? Jos kiinnostaa niin linkin takaa saa lisää tietoa. https://lastenlahetysto.org/joulu-ja-uusivuosi/

Iloa joulupaketista

Kaverikodissa on karanteeni. Lapset saivat tulla hakemaan joulupaketin. Sen lisäksi tarpeesssa olevat perheet saavat käydä ruokaostoksilla

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *