Kiitos kevätkylvökeräyksestä

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

“Lapsenlapseni ja minä olemme hyvin iloisia kanoista. Poika tykkää oman pihan kananmunista. Ottakaa vastaan kunnioittava kiitoksemme. Suurkiitokset pieneltä perheeltämme. – Ystävällisin terveisin mummo Nadia ja lapsenlapsi Aljosha”

“Tahdon esittää pohjattomat kiitokset taimista ja linnuista, joita lapseni saivat. Nyt meillä on ruokaa syksyksi ja talveksi. Talven ruokia on ajateltava jo nyt. Saamme viljellä vihanneksia, kerätä satoa ja säilöä talveksi. Se on teidän ansiotanne. Kiitos, että välitätte meistä ja tuette meitä. Suojelkoon Jumala teitä ja perheitänne ja palkitkoon runsaasti huolenpitonne. – Monin ystävällisin terveisin äiti Ljudmila ja lapset”

“Lämmin kiitokseni avusta, jota saimme juuri nyt kun elämämme on hyvin vaikeaa. Kylvämme paljon vihanneksia, koska meillä on suuri perhe ja suuri kasvimaa, joka antaa meille kaikille ruokaa. Siksi apusi on meille arvokasta. Kiitän nöyrästi hyvästä sydämestäsi ja myötätunnostasi. Toivotamme sinulle hyvää terveyttä, onnea ja menestystä kaikessa. – Shuplikin perhe”

” Olen hyvin iloinen siemenistä ja taimista, jotka sain. Tänä vuonna viljelemme paljon ruokaa. Apusi on arvokasta ja arvostan sitä suuresti. Kiitollisena Tanja “

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *