Kesäleiri Ruotsissa! Anna Ukrainan lapselle kesäloma pommien ja hälytysten keskeltä!

Tue hanketta, joka antaisi 30 lapselle Ukrainasta mahdollisuuden noin kolmen viikon taukoon sodasta ja huolesta.

Perustajan sanoma

Olen Mirjam Adolphi, yksi Lasten Lähetystön perustajista. Olen nähnyt läheltä, miten Ukrainan sota on vaikuttanut lapsiin. Jatkuvat pommitukset ja hälytykset ovat tehneet heidän elämästään pelon ja epävarmuuden täyteistä. Tämä tilanne tekee murheelliseksi, ja päätimme tiimin kanssa, että jotain on tehtävä. Näiden varattomien lasten on saatava kokea edes hetkeksi turvallisuutta ja iloa.  Monet heistä ovat evakkoja ja joutuneet jättämään kotinsa ja monissa perheissä rahat ei riitä edes ruokaan.

Mitä tarvitsemme ja miten se auttaa

Mitä tarvitsemme ja miten se auttaa
Rahaa tarvitaan:
Passi- ja notaarikustannukset, Matkavakuutukset, Bussi Ukrainasta, laivakulut, ruokakulut, päiväretket leiriltä käsin.  Yhteensä kulut noin 25 000€.

Meidän tavoitteemme on järjestää kesäleiri Ruotsissa 30 lapselle, jotta he voivat viettää vajaa kolme viikkoa poissa sodan keskeltä. Lapset matkustavat suoraa Ukrainasta bussilla ja sitten laivalla Ruotsiin. Leiri tarjoaisi heille turvallisen ympäristön, jossa he voivat leikkiä, nauraa ja luoda uusia ystävyyksiä. Tämä hengähdystauko ei vain anna lapsille mahdollisuuden olla lapsia, vaan myös auttaa heitä unohtamaan hetkeksi sodan kauhut ja vahvistaa heidän henkistä hyvinvointiaan.

Kuinka voit auttaa?

Sinulle sopivalla summalla – Avoin summa

Mobile Pay: 60245

Tai

Osta super lahjakortti yhdelle tai useammalle lapselle: 100 €


Lahjoitusten merkitys

Jokainen lahjoitus vie meidät lähemmäksi tavoitettamme. Jokainen euro auttaa meitä toteuttamaan lapsille turvallisen ja iloisen kesäleirin. Tämä on mahdollisuus tarjota heille muistoja, jotka kestävät koko elämän.

Liity mukaan!

Yhdessä voimme antaa lapselle toivon kipinän ja mahdollisuuden kokea lapsuuden taikaa, vaikka vain vajaa kolmen viikon ajan. Jokainen lahjoitus, olipa se kuinka pieni tai suuri tahansa, on askel kohti parempaa huomista näille lapsille.

Pankkitiedot

LASTEN LÄHETYSTÖ RY:N TILI:

FI97  3131 1001 4958 49

viitenumero 20103

Mobile pay: 60245

Rahankeräyslupa: RA/2020/1055 voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Barnens Ambassad, Tilitiedot Ruotsissa

Plusgiro: 415398-7

Bankgiro: 483-9478

Swish till : 123-113 787

Osta super lahjakortti: [Linkki lahjakortin ostoon]