Lapset palasivat kesäleiriltä

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

19.07.2015

Talentti kilpailu

poiken_teatteri

teater

jury

 

Oi, joi, oij, on niin vaikea olla tuomarina kun lapsilla on kilpailuja. Kaikki ovat lahjakkaita, ja jokainen heistä on paras. Ei löydy sanoja joilla voisin kuvailla sitä positiivista ilmapiiriä, joss nämä talenttikilpailut käytiin.

Lapset oli niin onnellisia. Olen hyvin iloinen heidän puolestaan. Nämä päivät täällä ovat heidän parahimpiansa.
Tuomaristo valitsi yksimielisesti “Orljata” pojat – leirin nuorimmat pojat parhaimmaksi, ja kaikki onnittelivat heitä suurella ilolla.
/ Viktor Pavlovits

Kalasoppaa vuorilla

fisksoppa

 

kalasoppaa_ja_urheilua

fisksoppa2

Miten maukas kalasoppa. Päivä meni vuorilla ja luonnossa. Leikittin ja sitten syötiin nuotiolla valmistettua kalasoppaa. Oli mukava päivä,josta minä ja kaverit tykättiin.
Täällä on kivaa, ja meihin suhtaudutaan rakkaudella. Tää on mun paras kesäloma. Oon kiitollinen tästä ajasta. On niin hyvä olla etten vielä haluasi palata kotiin. Aika lentää niin erikoisen nopeesti. Jospa sen vois pysäyttää, vaikka vann pariksikin päiväksi.
Kolja 12v.

Kesäleirin läksiäiset

laksiais_ilta

surullista

 

laksiäis_snizhana_mariana

 

 

 

 

 

 

lakisäis_julia_sveta

 

Lapsia odotti jälkiruokapöytä ja runsaasti ihania herkkuja, Aika leirillä on hurahtanut nopeasti. Pöydän ääressä juttelimme, kerroimme toinen toisillemme kaikista taphtumista ja siitä, mistä eniten pidimme. Nauroimme ja kerroimme vitsejä, mutta lasten silmistä näki, ettei kukaan halunnut vielä lähteä leiriltä. Meistä on tullut yhtenäinen joukkue ja lapset ovat kuin osa rakastavaa suurperhettä.

Nyt on aika mennä keräämiään tavaroita. Yö-juna vie meidät takaisin Kiovaan. Tämä on kaikkein vaikeinta, koska näen surua lasten silmissä. He olisivat vielä halunneet jäädä leirille.

Viktor Pavlovits

En haluais vielä lähteä leiriltä

Tottakai mulla on ikävä äitiä ja haluun nähdä hänet. Mut kuitenkin, en haluasi vielä lähteä leiriltä. Mulla on täällä paljon ystäviä. Joka ikinen päivä on ollut hyödyllinen ja on ollut kivaa.On haikeeta, kun kohta lähetään täältä. Tää oli ihana kesäloma. Kiitos paljon kesäleiristä. Tää oli ihan tosissaan mahtava, kaikista paras leiri!
/Valerija 10v.

Pakkaaminen menee niin hitaasti, ihan kun tavarat ei haluais mennä laukkuun

sveta-packar

 

anja_pakkaa

Ei ollenkaan haluttais lähtee täältä. Sillon kun tultiin tänne, se pakkaaminen sujui nopeesti. Mut nyt on niinku ne vaattet ja tavarat ei olis ollenkaan kuuliaisia.

Tulee ikävä ja kaipaan jo nyt ystäviäni. Täällä oli hyvä olla ja meihin suhtauduttiin tosi hyvin, vaikka emme aina tehneetkään ihan niinkun piti, niin ei kukaan siitä hermostunut. Me halutaan vielä takasin.

/ Sveta ja Anja

 

Lapset palasivat leiriltä

lapset-takaisin_junaasemalla

juna-asemalla3

juna-asemalla2

Kaksi viikkoa meni kuin siivillä. Lapset palasivat leiriltä. Heti kun he tulivat junasta niin kaikki lapset kertoivat leiri seikkailuista. Tämä kesäloma jää heidän sydämiinsä pitkäksi aikaa. Vielä kerran kiitos teille kaikille. Ja lapset on ihan oikeassa: “Te olette parhaat!”

Oli aika hyvästellä ja nyt on aika rientää kotiin.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *