Opiskelijoiden päivän onnittelut!

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kahdeksan Itä-Ukrainan sota-alueen nuorta evakkoa on päässyt opiskelemaan Ioca Arma Nostra / Alpcot AB:n tuella. Ilman tätä avustusta opiskelu ei olisi ollut heille mahdollista. Opiskelijat ovat kiitollisia, ja yksi heistä kirjoittaa:

“Nämä ovat parhaita vuosiani. Joka päivä opin jotakin uutta ja valtavan kiinnostavaa. Liioittelematta voin sanoa, että rakastan opiskelupaikkaani! Joka ikinen päivä on täynnä innostavia luentoja ja harjoituksia, ja tietysti opimme uutta näyttäelemisestä, ohjaamisesta, käsikirjoittamisesta ja muusta. Rakastan jopa ahdistavia hetkiä tenttien edellä.

Usein jalat eivät tottele ja unohdan ihan kaiken, mutta sitten kun astun näyttämölle, kaikki se on kuin pois pyyhkäisty. Tunnen, että olen omalla alueellani ja teen juuri sitä, mistä olen kiinnostunut.

Outoa kyllä, nautin siitäkin, kun teen yökaudet esityksiä ja muuta. Siinäkin on viehätyksensä! On surkeaa ajatella, että opiskeluaika on muutaman vuoden kuluttua ohi. Mutta toivon, että opintojen jälkeen pääsen työssäni nauttimaan täysillä tästä alasta jota rakastan!.”

/ Opiskelija Katja Rustamova

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *