Rakkaudesta lapsiin

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kaverikoti on kuin keidas pikkukylän lapsille.

Kuvittele mielessäsi pieni kylä, jossa ei ole lapsille urheilukenttiä, harrastuskerhoja, leikkipuistoja, elokuvateattereita… Mitä tekemistä heillä on? Millaista on olla lapsi siellä?

Lapsilla on tällainen paikka siksi, että olet auttanut Kaverikodin kunnostamisessa.

Terveisiä Boasilta

Kiitos kaikille teille, jotka kuulitte avunpyyntömme minibussin korjaamiseksi ja Kaverikodin kunnostamiseksi.
Nyt bussi kulkee taas turvallisesti ja Kaverikoti kukoistaa.

/ Boas

Remontin jäljiltä Kaverikoti on entistä hienompi ja toimivampi, siellä on tarpeeksi tilaa kaikille. Jokainen lapsi löytää mieleistään tekemistä.
Kaverikotiin tullessaan lapset hymyilevät, ovat iloisia, nauravat, hyppivät ja keksivät kujeita.

Lapsilla on tietokonehuone, luovan työn huone, pingispöytä, leikki- ja pelitilaa sekä huone, jossa juodaan teetä ja katsotaan elokuvia yhdessä. Yhdessä huoneessa on tyynyjä ja säkkituoleja, joilla voi istua tai loikoa mukavasti.

Pikkubussimme on Kaverikodin suuri apu. Se tekee hyvää työtä. Ilman tätä avustajaa Kaverikoti ei voisi toimia täysillä.

“Mobiili-Kaverikoti” kulkee päivästä toiseen, viikosta toiseen, vuodesta toiseen joka säällä ja kaikkina vuodenaikoina. Se kuljettaa lapsia Kaverikotiin lähikylistä. Lauantaisin pikkubussi on mielipuuhassaan kiertämässä kyliä, joihin ei kunnollisia teitä olekaan. Se noutaa lapsia Kaverikodin pyhäkouluun ja kuljettaa heidät taas takaisin kotiin.

Pikkubussi on meidän kätemme ja jalkamme. Se vie perheille ruokaa, lapsille vaatteita, lääkkeitä ja muuta. Kesällä se vie lapsia leirille. Tarvitsemme pikkubussiamme moneen asiaan ja arvostamme sitä kovasti. Se on meille kerrassaan korvaamaton.

Kaverikodin ansiosta lasten elämä pikkukylässä on hauskempaa ja virikkeisempää. Voisitpa kuulla, miten linnut laulavat ja lapset nauravat pihallamme.
Tahtoisin halata teitä jokaista ja sanoa henkilökohtaisesti: Kiitos Kaverikodista!

/ Tanja

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *