Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt, iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä! (Psalmi 118)

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Tänään oli juuri sellainen päivä, täynnä iloa ja kiitollisuutta. Iloa siitä, että niin moni kuuli hätähuutomme köyhän lapsiperheen puolesta. He asuvat naapurikylässä, ja heiltä puuttui jokseenkin kaikkea: sängyt, lämmitys, lautaset… Monien ystävien lahjan turvin olemme voineet hankkia heille sängyt, korjata lattian, muurata lämmitysuunin, vetää sähköt jne. Nyt perheen viisi lasta saavat asua kotona rakkaan äitinsä kanssa.
Viranomaiset olivat arvioineet kodin asuinkelvottomaksi ja halusivat sijoittaa lapset valtion internaattiin.
Tänään Lasten lähetystön paikallisjohtaja Viktor Skripets sai hakea lapset internaatista takaisin omaan kotiin. Riemu oli arvattavasti rajaton. Heidän unelmansa oli totta. Nyt he saavat asua kotona pelkäämättä, että heidät haetaan sieltä pois.
Tiimimme on tehnyt tämän kodin hyväksi paljon työtä, ennen kaikkea Viktor. Hän on ottanut perheen asian sydämelleen ja puolustanut perhettä viranomaisten edessä. Jatkossa sosiaalitoimi haluaakin Viktorin mukaan lapsiperheitä koskeviin kokouksiinsa!
Kiitos kaikille, jotka auttoivat perhettä. Saatte jakaa perheen ilon ja riemun. Kiitos Viktorille työn johtamisesta ja suuresta sydämestä, joka on aika heikkojen puolella.
Tahdomme myös kiittää Jumalaa, joka kantaa meitä ja antaa voimaa jatkaa laupeuden työssä, johon hän on meidät kutsunut.
/ Boas ja Mirjam Adolphi, Lasten lähetystön perustajat

 

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *