Lämpimämpi talvi keräys

Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi

|
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi: ‘Lämpimämpi talvi’ -keräys on nyt alkanut. Tällä hetkellä tilanne Ukrainassa on erittäin vaikea.

Ukrainassa eletään nyt vaikeita aikoja. Miehet ovat rintamalla, ja naiset ja lapset yrittävät selviytyä arjesta sodan jaloissa. Toivoa kuitenkin on – sinä voit auttaa.

Ymmärrämme kriisin mittasuhteet venäjän jatkaessa hyökkäystään Ukrainaan, kun ajattelemme miten monet lapset ovat joutuneet lähtemään kodistaan. (Ehkä olet huomannutkin, että kirjoitamme venäjän pienellä kirjaimella. Se ei ole virhe, vaan nykyinen ukrainalainen tapa. Arvannet syyn.)

Perheillä ei ole rahaa edes välttämättömiin perustarpeisiin. Lämpimiä vaatteita, jalkineita ja polttopuita tarvitaan kipeästi. Pakkasten alkaessa elämä muuttuu ankaraksi taisteluksi.

“Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi nyt – ennen kuin kylmä tulee

Tahtoisitko auttaa lämmittämään talven kylmiä päiviä apua tarvitseville ukrainalaisille lapsille ja perheille? Apusi on arvokas lahja lämpimien vaatteiden, kenkien tai kodin lämmityksen muodossa.

Sota on tehnyt monien perheiden elämästä surkeaa. Kaikkein vaikeinta on niillä, joiden on ollut pakko paeta rakkaasta kodistaan. Pian heitä kohtaa kylmä talvi. Sinulla on tilaisuus tuottaa sydämen ja kodin lämpöä niille, jotka sitä kipeästi tarvitsevat.

Tapaa avuntarvitsijoita: Viikoittain saamme avunpyyntöjä perheiltä

Tänään 15 perhettä kääntyi puoleemme pyytäen talveksi polttopuita. Olemme toimineet näiden perheiden kanssa jo vuosia ja tiedämme, että puute on todellinen. Heidän kodeissaan tarvitaan lapsille lämpöä talvikuukausiksi.

Tutustu: Tapaa Lamazyanin perhe

Kävimme hiljattain Lamazyanin nelilapsisessa perheessä. Isä on liikuntavammainen eikä enää pysty työllään huolehtimaan suuresta perheestään. Siksi perhe tarvitsee nyt meidän apuamme.

Tapaa talvi: Haasteet kasvavat pakkasten lähestyessä

Sää käy päivä päivältä talvisemmaksi, ja pian on aloitettava lämmityskausi. Perheiden tulot eivät vastaa menoja, ja suuri joukko elää köyhyysrajan alapuolella. Venäjän aloittama ja jo pitkään jatkuva sota vaikuttaa kaikkeen.

Tutustu todellisuuteen: Evakot ovat jättäneet taakseen kaiken

Monet perheet ovat joutuneet jättämään mukavan kotinsa. He ovat tulleet meidän alueellemme evakkoina tyhjin käsin. Heidän määränsä kasvaa jatkuvasti, ja heidänkin tilanteensa pahenee talven tullen.

Opi menneestä: Viime talven kokemukset

Viime vuonna monet alueemme perheet saivat peittoja, talvitakkeja ja muita välttämättömiä tarpeita. Avun turvin he selviytyivät talvesta, vaikka sähköä ja lämmitystä ei ollut. Ukrainassa odotetaan nyt entistä pahempaa talvea, ja apua tarvitaan jo kiireesti.

Aloita keräys: Nyt alkaa syyskeräyksemme “Lämmin talvi”

Lue lisää keräyksestä: 

Lasten lähetystö auttaa Ukrainan lapsia Sodan jaloissa ja sotaa paossa

Autetaan yhdessä: Apusi vaikutus on suuri

Annetaan yhdessä Ukrainan lapsille lämpöä ja toivoa, kun he kohtaavat talven. Apusi vaikutus on suuri, ja olemme kiitollisia kaikista mukaan tulevista.

PS: Auta meitä levittämään sanaa tästä tärkeästä asiasta jakamalla tätä viestiä omassa verkostossasi. Jokainen jako kasvattaa tietoisuutta ja auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme: Tahdomme antaa lapsille ja perheille sen avun, jota he tänä talvena tarvitsevat.

/ Mirjam

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *