Ukrainan-tiimimme pyytää esirukousta!

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kuva Mirjam Adolphi

Tänä aamuna kaikki taas kerran kääntyi ylösalaisin. Tunteet sikin sokin. Ajattelin miltä lapsista tuntuu. Mitenkä heidän maailmansa on kääntynyt ylösalasin. Pelko piilee joka puolella. Miksi?!

/ Mirjam

10.10.2022 Eskilstuna, Ruotsi

Kristiina:

Tämä päivä toi mieleeni aamun 24. helmikuuta.

Tänään istuin koulussa välitunnilla. Sain Nikalta Ukrainasta videon räjähdyksestä ja toisesta räjähdyksestä Kiovassa. Ne kuuluivat hyvin.

Aloin itkeä kauhuissani. Ystäviäni ja tuttaviani asuu Kiovassa. En pystynyt jäämään kouluun, ja opettaja antoi minulle luvan lähteä kotiin.

Me haluamme vain elää rauhassa, olemme rauhallisia ihmisiä. En halua, että maani tuhotaan. Haluan, että kaikki saavat elää.

Kristina, 13

Ilmahälytykset ulvovat tänään kaikkialla Ukrainassa. Piskissä lapset lähetettiin kotiin koulusta ja päiväkodista. Sota jatkuu…
Tämän kuulimme tänään henkilökunnan videokokouksessa.

Kiovan keskustaan on ostunut ohjuksia. Pormestari Vitali Klitshkon mukaan venäläiset terroristit hyökkäävät. Ohjuksia on osunut Shevchenkivski- ja Solomjanski-alueille. Ilmatorjunta on hereillä, mutta uhka jatkuu.
Lähde: Vitali Klitshko.
Ukrainska Pravda

15 ohjusta osui Lvivin alueelle. Ilmatorjunta onnistui torjumaan osan niistä. Hälytys soi, ja ihmiset pysyvät pommisuojissa.
Lvivin sotilashallinnon johtaja Maksim Kozytski

Ukrainan presidentti Zelenski:

“Tämä aamu on vaikea. Olemme tekemisissä terroristien kanssa. Kymmeniä ohjuksia, iranilaisia Shaheds-drooneja. Niillä on kaksi kohdetta:

Koko maan energialaitokset. Kiovan, Hmelnitskin, Lvivin, Dnipron, Vinnitsan, Ivano-Frankivskin, Zaporizzian, Sumyn, Harkovan, Zhytomyrin, Kirovohradin alueella ja maan eteläosassa.

Heidän tavoitteenaan on aiheuttaa paniikkia ja kaaosta sekä tuhota energiajärjestelmämme. He ovat parantumattomia.

Toinen kohde ovat ihmiset. Ohjuksia ammuttiin sellaiseen aikaan ja sellaisiin kohteisiin, että tuhoa aiheutuisi mahdollisimman paljon.

Olkaa hyvät ja pysykää tämä päivä pommisuojissa. Armeijamme avulla selviämme tästä. Noudattakaa kaikkia turvaohjeita. Ja muistakaa aina tämä: Ukraina oli ennen tämän vihollisen ilmestymistä, ja Ukraina pysyy vielä sen jälkeenkin, Zelenski

Kuva: Ukrainan Ruotsin-lähetystön sivulta
https://www.facebook.com/profile.php?id=100066995871358
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *