Viikkokatsaus – 2/21

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kiitos kuluneesta viikosta. Se meni nopeasti ja alkoi koronasululla. Monet kiitokset kaikille teille, jotka olette kanssamme. Emme voisi auttaa ilman teitä. Yhdessä olemme suuri perhe – Lasten lähetystön perhe.

On ilo jakaa kanssasi viikon tapahtumien yhteenveto. Tahdon toivottaa sinulle hyvää terveyttä ja mukavaa viikonvaihetta.

Ukrainassa on nyt koronasulku tammikuun 24. päivään asti.
Lasten talviloma on ohi. Kaverikoti on kiinni. Ne lapset, joilla on älypuhelin ja nettiyhteys, saavat etäopetusta.

Kiril kertoo opiskelustaan kokkikoulussa Kiovassa, jossa hän aloitti vasta syksyllä. Lue Kirilin kuulumiset:  https://lastenlahetysto.org/lasten-juttuja/__trashed-2/

Joulun ihme

Meillekin tapahtui joulun ihme teidän ansiostanne. Olette luoneet tälle lapsiperheelle juhlan. Äiti Viktoria kirjoittaa:

“Suurkiitokset ruuasta. Saimme kattaa pöydän, ja lapset saivat joulun ja uudenvuoden juhlan. Kiitos, että muistatte ja autatte meitä.”

Tammikuun 14. päivänä vietetään Ukrainassa “vanhaa uuttavuotta”.

Kiitos Victor Divnichille ja hänen tiimilleen, jotka keräsivät vaatteita ja lähettivät ne meille. Nyt Lasten lähetystön tiimi jakaa niitä.

Tässä yksi monista kiitoksista:

“Olen yksinhuoltajaäiti. Apu, jonka saimme, oli todellinen ihme. Lapset ja minä olimme tosi iloisia lämpimistä takeista. Kiitos, että annoitte lapsilleni takit.” – Äiti Tanja ja lapset

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *