24 elokuuta on itsenäisyyspäivä

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Lapset ovat kirjoittaneet ja piirtäneet ajatuksiaan Ukrainasta. Kirjeet ja piirustukset lähetetään rintamalle, ja lisäksi sotilaat saavat lapsilta lahjan – suklaata.

Rakas sotilas! Kirjoitan sinulle, koska haluan kiittää siitä, että olet rohkea ja suojelet maatamme vihollisilta.

Täytin äsken 10 vuotta. Aloitan koulun syyskuun 1. päivänä. Ja ymmärrän, että saan aloittaa koulun rauhallisen taivaan alla sinun ansiostasi.

Toivon kovasti, että sota loppuu ja te kaikki tulette kotiin voittajina ja itsenäisen isänmaan sankareina. Sitä toivon koko sydämestäni ja voimastani.

Me rukoilemme teidän puolestanne! Olemme teistä ylpeitä! Tahdon olla sellainen kuin tekin! Pitäkää huoli itsestänne ja Ukrainasta!
Tanja

Kaikkein eniten kiitän Jumalaa siitä, että olen syntynyt Ukrainassa, sillä tässä maassa on hyviä ja ystävällisiä ihmisiä. Tämä on viljava ja kukkiva maa. Sota on yhdistänyt meidät perheeksi. En ikinä halua vaihtaa pois maatani.
Sasha

Sashan kirje sotilaalle

Sinun rohkeutesi, sankaruutesi ja pelottomuutesi ansiosta me saamme hengittää raikasta ilmaa. Kiitoksen sanat ovat vähintä, mitä voimme sinulle antaa. Odotamme sinua takaisin sankarina. Eläköön Ukraina! Eläkööt sankarit!
Sasha


Olen onnellinen, että synnyin Ukrainassa, koska täällä on kauniit pellot ja joet ja ihana Kiovan kaupunki. Olen 14 ja iloinen, että synnyin juuri täällä. Me olemme ystävällistä kansaa, ja meistä tuli sodan takia entistäkin ystävällisempiä, yhtä suurta perhettä. Kiitos, että suojelet maatamme Putinin hyökkäykseltä! Rakastan sinua.

Tule elossa takaisin. Te olette sankareitani. Kunnia Ukrainalle! Kunnia sankareille! Kunnia kansalle! Kuolema vihollisille!
Valja

Rakkaat puolustajamme. Kiitän teitä jokaista siitä, että riskeeraatte oman henkenne isänmaan puolustamiseksi. Uskon, että rauha tulee pian. Luotan rohkeuteesi ja taitoosi. Olet hyvin rohkea ja vahva. Eläköön Ukraina!
Slava

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *