Kevätkylvö

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Kevääseen kuuluu kylvö. On aika kylvää ja istuttaa kasvimaat täyteen. Rakkaus maahan ja ahkera työ voi tuottaa perheelle ruokaa koko vuodeksi.


Monilla ukrainalaisperheillä ei ole varaa kasvimaan laittamiseen. Kyntämistä varten on vuokrattava traktori, ja siementen, taimien ja linnunpoikien ostamiseen tarvitaan rahaa.

Muistatko perheen, josta lapset vietiin lastenkotiin? He olivat nälkäisiä, ja koti oli surkeassa kunnossa. Perhe sai apua Lasten lähetystön tukijoilta. Teidän avullanne lapset saivat palata kotiin, jossa he nyt asuvat äitinsä kanssa.


Viime vuonna tämäkin perhe sai siemeniä, taimia ja ankanpoikia Kevätkylvö-keräyksestämme. Äiti sai kylvää ja istuttaa, ja syksyllä hän saattoi kerätä sadon ja varustautua talveen. Lasten ei tarvinnut nähdä nälkää.

Olemme iloisia heidän saamastaan avusta. Toivomme, että voit tänäkin vuonna auttaa heitä kylvämään kasvimaansa, istuttamaan taimia ja hoitamaan linnunpoikia.


Tämä perhe ei ole ainoa avun tarvitsija. Monilla ei ole varaa hankkia siemeniä ja taimia. Etenkin nyt vaikeassa koronatilanteessa monet ovat vailla työpaikkaa. Lapset eivät pääse kouluun eivätkä siis saa kouluruokaa. Kun autat perheitä maksamaan traktorin vuokran ja ostamaan siemeniä, taimia ja linnunpoikia, autat heitä omavaraisuuteen. Saat nähdä, miten apusi kantaa hedelmää.

Keväällä kylvetään siemenet,
keväällä hankitaan linnut,
keväällä varaudutaan talveen,
kevät on auttamisen aikaa.

https://lastenlahetysto.org/mita-teemme/kevaan-kriisipaketti/

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *