Minusta tulee ohjelmoija ja presidentti

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Minun Ukrainastani tulee kaikkia muita maita menestyvämpi.

Minusta tulee isona ohjelmoija. Suunnittelen sellaisen pelin, että sitä pelaavat kaikki. Sitten firmastani tulee maailman paras. Ja kun olen hankkinut tarpeeksi rahaa, minusta tulee presidentti. Määrään, että poliitikot eivät saa varastaa.

jura3

Pidän huolen kaikista asioista.  Eläkkeet ja palkat ovat kunnollisia, eikä köyhyyttä ole enää ollenkaan. Kodittomiakaan ei ole, kun minä rakennan taloja, joissa he voivat asua. Järjestän heille työtäkin.

jura2-kopia

 

Minun Ukrainastani tulee kaikkia muita maita menestyvämpi. Kenenkään ei tarvitse maksaa sähköstä eikä kaasusta, vaan kaikki voivat käyttää minun keksintöjäni. Ja sairaanhoidosta tulee yksinkertaista: yhdellä pillerillä kaikki paranevat.

Jura, 12 v.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *