Tällainen oli viikkomme some-alustoilla: viikko 35
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Tällainen oli viikkomme some-alustoilla: viikko 35

Tiedämme, että monet teistä eivät ehkä käytä Facebookia tai Instagramia, mutta haluavat silti pysyä ajan tasalla kaikista mahtavista asioista, joita tapahtuu.

Tässä saat nopean yhteenvedon siitä, mitä olemme jakaneet sosiaalisessa mediassa kuluneen viikon aikana. Käsittelemme uusimpia uutisia, kohokohtia ja edistysaskelia Lapsiasiainlähettiläiden toiminnassa, olipa kyse sitten toiminnastamme Ukrainassa, Ruotsissa tai Suomessa.

Joten istu alas kupin teen tai kahvin kanssa, ja vilkaise, mitä tällä viikolla on tapahtunut!

Sydän tulvii kiitollisuutta 💖

2023-08-23 Instagram

Maailmassa, joka näille lapsille saattaa tuntua pimeältä ja epävarmalta, annoitte heille kipinän valoa ja rakkautta.

Kyse ei ole vain vaatteista; se on merkki siitä, että välitämme, etteivät he ole unohdettuja.

Maailmassa, joka näille lapsille saattaa tuntua pimeältä ja epävarmalta, annoitte heille kipinän valoa ja rakkautta. Kyse ei ole vain vaatteista; se on merkki siitä, että välitämme, etteivät he ole unohdettuja.

Kouluavustus Ukrainan lapsille

2023-08-30 Instagram

Kiitos teille kaikille 🇸🇪🇫🇮 jotka avustitte lapsia Ukrainassa. Autoitte sodan keskellä eläviä Ukrainan lapsia saamaan parempi alku uudelle kouluvuodelle.🎒📚

Iloa Pimeydessä

Vaikka ajat ovat kovat, saimme yhdessä tuoda iloa ja toivoa näille lapsille. Kuvittele heidän ilonsa kun he saivat vaatteita, kenkiä, uudet koululaukut ja kyniä. Ja ajattele heidän vanhempiensa helpotusta ja kiitollisuutta.

❤️ Jokainen lahjoitus oli tosi arvokas ❤️


Mikään lahjoitus ei ollut liian pieni tässä tilanteessa. Jokainen panos auttoi lapsia saamaan kouluvälineet, joita he niin epätoivoisesti tarvitsevat. 🙏

Suurkiitos sydämestämme


Emme voi kiittää tarpeeksi. Kiitos, että olette upeita ja autatte meitä tekemään todellista eroa näiden lasten elämässä. 🌸

2023.09.01

Viikonlopun terveiset Eskilstunasta!

Kiitos kaikesta avusta lapsille. Ystävyytenne muistuttaa meitä siitä, että rakkautta ja huolenpitoa on tarjottava niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Nauti syksyisestä viikonlopusta. Olkoon se täynnä iloa ja lohtua. 🍂🍁
Tanja

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *