UKRAINA PÄIVITYS 3.3.2022

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Ollaan elossa! Tämä on päivän tärkein uutinen. Jokainen päivä on uusi päivä ja aamu alkaa siitä että tarkistetaan onko kaikki elossa.

Vangiksi otetut venäläiset sotilaat kertovat että he ovat saaneet käskyn pommittaa siviilikohteita ja siviilejä. Ei ole turvallista.

Aamulla saimme yhteyden Mashaan, 3 lapsen äitiin. He ovat Kiovassa. Toistaiseksi he ovat kunnossa ja heillä on mitä tarvitaan.

Puolen päivän aikaan saimme Kiovan kautta tiedon että meidän tiimi X kylässä on ok. Tiimi jatkaa avustustyötä paikan päällä. Veronika 10v. löysi yhden paikan jostain nurkasta missä yhden operaattorin kautta saa yhteyden silloin tällöin. Meidän kylässä on nyt rauhallista.

14.20 Sain puhelinsoiton Tanjalta. Ei ole enää rauhallista. Tankit jyrisee pitkin pientä kylätietä. “sotilaat” ammuskelevat pelotellakseen. Viktorin kylässä venäläiset kolonnat kulkee koko ajan. Asukkaat siinä kylän asukkaiden on käsketty olemaan sisällä.

20:16 Katja ja Julia onnistui soittamaan. Kylässä on rauhatonta. venäläiset tankit ja kulkuneuvot seisovat paikallaan viereisessä kylässä, (Viktorin kylässä). Nyt ne venäläiset yrittää löytää dieseliä.

“Kaikesta huolimatta me ollaan ok. Kerro terveiset kaikille.”

… jatkuu

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *