Ukraina – päivitys 2.3.2022

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Meidän X kylään ei yhteyttä

Vitjaan on myös yhteys katkennut Zhenja

Kiril ja Masha on jo turvassa Puolassa. Tämäkin oli ihme, että he ylipäätänsä pääsivät junaan.

En tiedä mistä alkaisin. Jumalan ihmeestä vai omasta huolestani. Yhteydet Kiovaan ja meidän kylään X on poikki. Eilen yönä lähellä keskiyötä tuli puhelu Wolnzach, Bayer, Saksasta – se oli Tanja joka soitti meidän X kylästä Ukrainasta, missä ei ole puhelinyhteyttä. Tiimimme selvisi siellä eilen hengissä. Yötä vasten tuli jo rauhallisempaa ja saivat palata taloon. Kaikki he nukkuvat turvallisimmalla paikalla joka on varastohuoneen lattialla.

Tanja ehti kertomaan – TÄMÄ ON IHME! “Meillä ei ole puhelinyhteyttä, yritän vain silloin tällöin.”

“Tää on ihme, meillä ei räjäytetty taloja, venäläiset ”sotilaat” ampuivat vaan maata kohti varoitukseksi, ettei kukaan heittäisi molotovin koktaileja tankkien alle.” kertoo Tanja.

Tänä aamuna ei ole yhteyttä tiimiin. Haluan uskoa että Jumala on kuullut rukouksemme, ja uskon että Hän ei tee puoli ihmeitä. Vaatii paljon rohkeutta ottaa nämä sanat suuhun.

Yhteys Kiovaan juuri nyt poikki. Siellä on vielä meidän porukkaa. Juristimme on liikuntavammainen eikä pääse pommisuojaan. Jatkamme rukousta hänen puolestaan. En ole sotareportteri, mutta haluan kuitenkin antaa tämän kuvan kertoa omaa tarinaansa.

Kuva on Kiovan alueelta. Lähde: Armed Forces Ukr Näin käy ei toivottujen vieraiden. Tankki kuvan takaosassa on ukrainan ja nämä muut vihollisvoimien.

________________________________________________

9:45 En ymmärrä tätä?!!! Kiovasta tuli viesti, että meidän tiimi X kylässä on ok. He saivat Kiovasta puhelinyhteyden sinne. Huono yhteys, mutta yhteys kumminkin.

09:48 Viesti Ljudalta, meidän juristilta: “Olen elossa”

12.58 Me ollaan ok! Vitja onnistui ottamaan yhteyttä. Samankokoinen kylä kuin meidän X on täydellisesti tuhottu raketeilla.

jatkuu …

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *