Ajankohtaista Ukrainasta: perjantaiblogi 41

|
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Ajankohtaista Ukrainasta: perjantaiblogi 41 – Tervetuloa viikoittaiseen lähteeseesi tuoreimmille uutisille, yhteenvedoksi siitä, mitä olemme julkaisseet sosiaalisessa mediassa ja mitä on tapahtunut viikon aikana.

Tämän viikon fokuksessa on toimintamme sodan runtelemassa Ukrainassa, Kaverikoti ja se mirä Ruotsissa apuohjelmassamme Livlina tapahtuu.

Tiedämme, että monet teistä eivät ehkä käytä Facebookia tai Instagramia, mutta haluavat silti pysyä ajan tasalla kaikista mahtavista asioista, joita tapahtuu. Tässä saat nopean yhteenvedon siitä, mitä olemme jakaneet sosiaalisessa mediassa kuluneen viikon aikana. Käsittelemme uusimpia uutisia, kohokohtia ja edistysaskelia.

Joten istu alas kupin teen tai kahvin kanssa, ja vilkaise, mitä tällä viikolla on tapahtunut!

Kaverikodin pyhäkoulu

2023.10.09 Lasten Lähetystön kaverit- FB ryhmä

Meillä on pelastus uskon kautta Jeesukseen Kristukseen – siinä pyhäkoulun teema tällä kertaa. Uskomme voi vahvistua näinä maamme vaikeina aikoina. Pelasimme pelejä, harjoitimme luovuutta ja saimme askartelut muistoksi. Keskustelimme yhdessä tärkeistä aiheista: synti ja sen seuraukset, hyvyys, usko ja pelastus.

Katya O.

Onnistunut omenasadonkorjuu ennen talvea

2023.10.10 Lasten Lähetystön kaverit- FB ryhmä

Onnistuimme saamaan puutarhan omenat talteen ​​ennen ensimmäisiä pakkasia. Lapset saavat nauttia niistä talven mittaan.

Raisa Mykolaivna

Rakkaudella Eskilstunasta Ukrainaan

Hjölpsändning till Ukraina packas i Sverige

Eilen torstaina lastasimme arvokkaan kuorman lämpimiä vaatteita lähetettäväksi Ukrainaan. Kuorma lähtee jo tänään perjantaina 13 lokakuuta.

Talvi lähestyy, ja monet perheet Ukrainassa tarvitsevat kipeästi lämpimiä vaatteita ja kenkiä.

He kärsivät sodasta joka päivä, ja heidän kamppailunsa on kestänyt jo yli puolitoista vuotta. Talvi tuo uuden koettelemuksen – taistelun kylmää vastaan.Kiitämme kaikkia, jotka antavat näille perheille lämpöä ja toivoa. Lahjanne tekee talvesta hiukan lämpimämmän. Olette oikeita sankareita, kun teette maailmasta vähän paremman. Haluamme halata ja kiittää teitä.

Tanja V.

Kiitämme kaikkia, jotka antavat näille perheille lämpöä ja toivoa. Lahjanne tekee talvesta hiukan lämpimämmän. Olette oikeita sankareita, kun teette maailmasta vähän paremman. Haluamme halata ja kiittää teitä.

Hyvää viikonloppua

/ Mirjam

P.S. Lämpimämpi talvi keräys jatkuu.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *