Ajankohtaista Ukrainasta: perjantaiblogi 42

Ajankohtaista Ukrainasta: perjantaiblogi 42

|
Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Ajankohtaista Ukrainasta: perjantaiblogi 42 – Tervetuloa viikoittaiseen lähteeseesi tuoreimmille uutisille, yhteenvedoksi siitä, mitä olemme julkaisseet sosiaalisessa mediassa ja mitä on tapahtunut viikon aikana.

Tämän viikon fokuksessa on toimintamme sodan runtelemassa Ukrainassa, Kaverikoti ja se mirä Ruotsissa apuohjelmassamme Livlina tapahtuu.

Tiedämme, että monet teistä eivät ehkä käytä Facebookia tai Instagramia, mutta haluavat silti pysyä ajan tasalla kaikista mahtavista asioista, joita tapahtuu. Tässä saat nopean yhteenvedon siitä, mitä olemme jakaneet sosiaalisessa mediassa kuluneen viikon aikana. Käsittelemme uusimpia uutisia, kohokohtia ja edistysaskelia.

Joten istu alas kupin teen tai kahvin kanssa, ja vilkaise, mitä tällä viikolla on tapahtunut!

Keräys ”Lämpimämpi Talvi”

Tässä ajankohtaista tietoa Ruotsista, Barnens Ambassadilta

📢 Keräys “Lämmin talvi” jatkuu 🌨️
Auta meitä lämmittämään sodasta kärsivien ukrainalaisten talvea! 🧥❤️

Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi. Heillä on suuri tarve lämpimille vaatteille ja puille, jotta he selviäisivät talvesta. Auta heitä ja osallistu keräykseen “Lämmin talvi”. Lisätietoja nettisivullamme. Suuri kiitos avustasi!

Suomesta voit lahjoittaa suoraan pankkitilillemme.

Vaatekeräys jatkuu Ruotsissa paikoissa Huskvarna, Jönköping ja Eskilstuna.
Iso ja lämmin KIITOS kaikille! Jokainen sentti on tärkeä. Tehdään yhdessä talvesta lämpimämpi niille, jotka tarvitsevat sitä eniten! 🌟

PS: Auta meitä levittämään sanaa ja jaa tätä viestiä ystävillesi. Jokainen jako auttaa meitä. Haluamme antaa lapsille ja perheille sen avun, jota he tarvitsevat tänä talvena.

🔗 Linkki biossa lahjoittamista varten. Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit auttaa suoraan, ota yhteyttä: mi****@ba*************.se

Rakkaudella Suomesta Ukrainaan 🍫❤️

Arvaapa mitä? Kun paketti Suomesta saapui Kaverikotiin juhlatunnelma nousi hetkessä. KAAKAOTA!

Ei paketti sisältänyt vain ihanaa kaakaota Suomesta (jota KAIKKI todella rakastavat!), vaan myös mukavia vaatteita ja paljon hauskoja tarvikkeita. Jokainen paketti tuntuu lämpimältä halaukselta.

Nämä paketit symboloivat paljon enemmän kuin vain tavaroita. Ne edustavat naurua, lämpöä ja puhdasta rakkautta laatikossa. Ja kun lapset avaavat ne, he jakavat tuon ilon kaikkien kanssamme.

Iso HURRAA Hannulle ja Oilille, Lasten Lähetystölle Suomessa! Kiitos, että levitätte niin paljon lämpöä ja iloa. Sydämenne täytyy olla vähintään yhtä suuret kuin ne anteliaat paketit, jotka lähetätte!

Haluatko olla osa tätä iloista liikettä? Juuri nyt meillä on käynnissä “Lämpimämpi Talvi” -keräys. Ukrainan lapset tarvitsevat apuasi. Lue lisää siitä, miten voit auttaa verkkosivuiltamme: https://lastenlahetysto.org – linkin löydät myös biostamme!

Tämä oli tervehdys Ukrainasta tiimiltämme ja tietenkin rakastava tervehdys lapsilta.

Kaverikoti

Ulkona sataa, mutta en minä sitä sure.

Maalaan kultaista syksyä.

Kasvit ja perinne

Jos päivän aloittaa jollakin myönteisellä asialla, päivästä tulee iloinen ja myönteinen. Eilistä en aloittanutkaan kahvilla, vaan istuttamalla uuden kirjotähden. Kodin kasvit voivat olla myös viherkasveja. Jokaisella kasvilla on oma merkityksensä ja energiansa.

Kirjotähtiä pidetään kodin suojelijoina vihollisia vastaan. Niiden sanotaan imevän pahaa itseensä ja tuottavan hyvää energiaa koko talon hyväksi.

Kirjotähdet tappavat bakteereita ja niissä on antiseptisia aineita.

Kaverikodissa on nyt yksi näistä kirjotähden 150 lajista.

Miten sinä valitset kotisi kasvit?

Hyvää viikonloppua

Sydämen lämmöllä toivotamme hyvää viikonloppua!

Lasten Lähetystön tiimi

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *