Iloisia uutisia kesäleiriltä – Karpaateilta

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

12.07
Käsitöitä

handarbete

Onnistuin! Yritin jo kotona mutta en onnistunut enkä halunnut tehdä rannerengasta kotona. Mulle oli suuri yllätys se, että meillä on täällä käsityötunteja. Opin täällä tekeen rannerenkaita ja kun tuun kotiin niin näytän ystävilleni kans miten niitä tehdään. Nyt joo ootan uutta käsityötuntia.
Täällä ei oo yhtään tyhjää aikaa. Meihin suhtaudutaan rakkaudella ja meistä välitetään. Täällä on mahtavaa! Oon ilonen siitä että tulin tänne.
/ Vika 12v.

 

13.07

Aamu tunnelmia

lera_ja_lammas

vladik_lammas

Upeeta! Ihan oikeita lampaita, on nähnyt niitä ennen vaan kuvissa. Karpaateilla niitä on paljon, mä sain silittää niitä. Ne on ihanan pehmeitä. Kun tuun kotiin niin kerron kaikille lampaista.
Mä tykkään olla leirillä. Joka päivä saan tietää jotain mielenkiintoista. Kiitos että saan olla täällä.
/ Valerija 10v.

14.07

Vanha linna

retki_linnaan

viktor_lera-rostik

rauniot

 

Lapset haluaa mielellään oppia tuntemaan omaa isänmmaatansa Ukrainaa. Käytiin retkellä Tustanj-nimisessä kylässä katsomassa suolakalliolle rakennettua vanhaa linnaa. Muinoin tämä paikka oli tulliasema suolan kuljetukselle. Mongolian tataarit yritttivät valloittaa tätä paikkaa kaksi kertaa, mutta eivät onnistuneet.
Sydämeni iloitsee, kun katson miten suurella antaumuksella lapset osallistuvat, ja kuulen miten he innolla puhuvat leiristä ja saavat viettää aikaansa hyödyllisesti. Kaikki lapset ovat köyhistä perheistä. Ilman apuanne he eivät olisi nähneet tätä kauneutta. Suuri kiitos siitä, että kannatatte näitä lapsia.
/ Viktor Pavlovitj

15.07

Järvellä

viktor japojat_jarvella

lapset_jarvella

Käytiin järvellä! Heti kun kuulin, että mennää järvelle, niin hypin ilosta. Meidän kylässä, siellä ei ole järviä. Me hypitään lätäköissä sateen jälkeen. Mutta täällä on järvi. Oltiin koko päivä järvellä, leikittiin, laulettin ja meillä oli hauskaa. Ikävä puoli asiassa oli se, että oli niin kylmä ettei tällä kertaa päästy uimaan. Mulle luvattiin, että heti kun ilma lämpenee niin tullaan uudestaan ja uidaan. Jippii, odotan sitä päivää.
/Jura 10v

16.07

Me ollaan lahjakkaita- musta tulee näyttelijä!

teatteriesitys

pojat_esitys

Meidän porukka esiintyi näyttämöllä. Me esitettiin pätkä Raamatusta. Mä olin ihan oikeesti näyttelijä, meille taputettiin ja yleisö oli innokkaasti mukana.
Koulussa mä en uskaltautunut esiintymään, ajattelin ettei se onnistu ja sen tähden kieltäydyin. Täällä leirillä, mä onnistuin! Nyt mulla on haave, että tuun oikeesti näyttelijäksi, ja sitten kutsun kaikki kaverit katsomaan.
Täällä leirillä on kivaa. Oon ensimmäistä kertaa, ja tää leiri jää mun mieleen koko loppuelämäkseni.
/ Vlad 9 v.

Siivous diploomi

siivousdiplomi

16.07.2015
Jippii, Jippii, Jippii!! Me saatiin kirja “kultainen reviisori”, siitä hyvästä , että meillä oli parhaiten siivottu huone. Se oli mahtavaa, ja me ollaan iloisia siitä. Hypittiin onnesta, kun saimme diploomin. Nyt me aina tullaan siivoomaan näin hyvin, kotonakin.
/Anja ja Lera.

17.07.2015

On suuri ilo leikkiä lasten kanssa

leikki_pallot

He säteilevät iloa, avonaisuutta ja he lahjoittavat hymynsä. Leirillä vietetty aika on tullut heille suureksi palaksi onnea. Kiitämme lasten ja aikuisten puolesta kaikkia jotka ovat tehneet tämän leirin mahdolliseksi.

Lasten silmät loistavat onnesta ja naama on täynnä hymyä- Kiitos ystävät, teille kaikille.
/Julia V.

 

Sunnuntai iltapäivänä  – lisää kuulumisia. Mukavaa viikonloppua

Mirjam

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *