Mitä maailmassamme tapahtuu, minne olemme menossa?

Mitä maailmassamme tapahtuu, minne olemme menossa?

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Voimmeko ajatella positiivisesti, kun maailma näyttää tällaiselta? Mitä huomenna tapahtuu? Huoli ottaa helposti meidät valtaansa, ja järki alkaa horjua.

Uskon elävään Jumalaan, ja siksi kannan toivoa, joka puolestaan kantaa minua eteenpäin kaikesta huolimatta. Olen iloinen, kun voin auttaa toisia.

Pari päivää sitten kävin sairaalassa ukrainalaisen pakolaisen kanssa, joka tarvitsi hoitoa. Tämä Natasha tuli Eskilstunaan maaliskuussa 2022. Hän oli silloin huonossa kunnossa. Häntä tutkittiin pitkään ennen kuin diagnoosi tehtiin. Nyt tiedetään, mikä häntä vaivaa, ja hän saa oikeaa hoitoa. Hän voi nyt paljon paremmin, ja lääkärikin iloitsee edistymisestä. Minä saan jakaa Natashan ilon.

Natashan perhe on löytänyt turvapaikan täältä, mutta he ovat paenneet sodan kauhuja kaksi kertaa. Ensin vuonna 2014, kun Venäjä miehitti Itä-Ukrainan. Autoimme silloin heitä omaan kuntaamme Ukrainassa. Toisen kerran he joutuivat pakenemaan, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan 24. helmikuuta 2022.

Meillä Ruotsissa ei ole sotaa. Toki meillä silti on ongelmia, mutta ei meidän tarvitse kuulla hälytyssireeneitä eikä pelätä ohjuksia, jotka tuhoaisivat kotimme ja tappaisivat ihmisiä. Pysähdy miettimään. Hengitä raitista ilmaa. Nauti siitä, että kotimaassasi on rauha ja vapaus.

”Olen väsynyt pelkäämiseen,” totesi eräs nainen Ukrainassa. Kun asetan asiat perspektiiviin, ehkä omat ongelmani eivät olekaan kovin suuria. Katsotaan eteenpäin positiivisella mielellä. Autetaan niitä, jotka kärsivät. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotakin. Pelkästään lähimmäisenä oleminen auttaa paljon.

Boas Adolphi

Kilpajuoksua aikaa vastaan: Tiimimme varustautuu koulujen alkuun

Voitko käsittää? Koulut alkavat ihan kohta, ja viikko on vilahtanut ohi kuin tuulispää. 🌪️

Kaverikodin tiimi Piskin kylässä on ollut metsästämsässä – koulutarpeita! 👚✏️ Olemme auttaneet lapsia saamaan kaikkea uusista housuista lyijykyniin. Niin, miltä on tuntunut nähdä lasten iloiset ilmeet? Käsittämättömän ihanalta.

Mutta ei tässä vielä kaikki! Myös kiovalaiset lapset ovat saaneet kouluvarusteita. 🎒

Kiitos & halit

Ukrainan korvaamaton kaipuu vapauteen ja itsenäisyyteen

Ukrainan korvaamaton kaipuu vapauteen ja itsenäisyyteen

Du är 32 år så ung, men du har redan lidit så mycket. I dag, mer än någonsin, vet vi värdet av vår självständighet. För andra året i rad har Ukraina bevisat för världen sin önskan om sann frihet och oberoende. Leve Ukraina!

Lämmintä tunnelmaa Kaverikodissa

"Kiitos Ruotsi! 🇸🇪 Näiden rakennussarjojen avulla lastemme mielikuvitus on rajaton.

Tiimin yhteenvetoa viikon taphtumista

23.08 Ruotsista saatu LEGO-lahja on mahtava Kaverikodina lapsille on mahtava lahja. Kaverkodin ensimmäinen päivä alkoi halauksilla.

23.08

Äskettäin talo paloi kylässämme. Olemme antaneet kaiken välttämättömimmän, mitä meillä oli: lakanat, vuodevaatteet, joitakin vaatteita ja hygieniatuotteita.

Voitko käsittää? Koulut alkavat ihan kohta, ja viikko on vilahtanut ohi kuin tuulispää.

Kaverikodin tiimi Piskin kylässä on ollut metsästämässä – koulutarpeita! 👚✏️ Olemme auttaneet lapsia saamaan kaikkea uusista housuista lyijykyniin. Niin, miltä on tuntunut nähdä lasten iloiset ilmeet? Käsittämättömän ihanalta.

Mutta ei tässä vielä kaikki! Myös kiovalaiset lapset ovat saaneet kouluvarusteita. 🎒

Kiitos & halit

Kilpajuoksua aikaa vastaan: Tiimimme varustautuu koulujen alkuun

Koulukeräys jatkuu, ja lapset tarvitsevat kaiken mahdollisen avun. 🌟 Voit auttaa lasta aloittamaan lukukauden hymyhuulin.

Koulut alkavat 1. syyskuuta – tehdään siitä hyvä päivä!

👇👇👇

Linkki keräykseen Lue lisää ja lahjoita koulureppu-tempaukseen.

Suurkiitos sinulle, joka olet jo lahjoittanut koulukeräykseen. 🙏 Pienikin apu auttaa, ja yhdessä tuomme lasten elämään suuren muutoksen.

Jaa tämä blogikirjoitus myös kavereillesi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *